Зміна правил для лістингу, захист клієнтів, боротьба із шахраями – пріоритети FCA на цей рік

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Фінансовий регулятор Великобританії FCA визначив чотири головні напрями, які необхідні для прискорення розвитку фінансового сектора цього року.

Згідно з прес-релізом FCA, у рамках трирічної стратегії розвитку фінансового сектору Великобританії на 2022-24 р.р. планується зосередити зусилля на підтримці клієнтів, зміні нормативно-правової бази, зміцненні позицій Великобританії на міжнародних ринках та скороченні фінансових злочинів.

“Оскільки багато споживачів по всій Великій Британії борються з вартістю життя, а ринкові події викликають занепокоєння, ми внесли життєво важливі зміни за останні кілька років, що означає, що ми краще підготовлені до вирішення цих проблем”, – заявив Ніхіл Раті, виконавчий директор FCA.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що вже в липні цього року в країні діятиме споживче мито, кошти від якого використовуватимуться для заохочення інновацій та конкуренції.

FCA планує зміни нормативно-правових документів та умов для лістингу закордонних компаній, підтримку інноваційних проектів, а також посилення роботи щодо запобігання фінансовим злочинам.

Коментарі