Зовнішнє перестрахування приносить для Ageas Re перші результати

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Перестраховий підрозділ страхової компанії з Бельгії Ageas Re був заснований у вересні 2022 року для надання послуг зовнішнього перестрахування.

Підбиваючи проміжні підсумки діяльності перестрахувального підрозділу за цей період, в Ageas відзначили успішність та своєчасність виходу на ринок перестрахування.

«Спираючись на авторитет шановної страхової групи з сильним балансом і рейтингами, Ageas Re була зустрінута як партнер, що заслуговує на довіру, як брокерами, так і клієнтами. Отже, час було обрано правильно», – йдеться у прес-релізі Ageas.

Усі програми Ageas Re на 2023 рік були завершені з максимальною ефективністю, – заявили у Групі. Ageas Re також досягає прогресу в реалізації стратегії Impact24 не тільки за рахунок продажу стороннього перестрахування, але й за рахунок централізації, щоб забезпечити значно краще покриття Групи загалом.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування раніше повідомляв, що розширення перестрахувальної діяльності відповідає стратегічним планам компанії, оскільки внутрішнє перестрахування у 2021 році принесло Ageas виторг у розмірі 1,6 млрд євро та прибуток у розмірі 57 млн євро.

Коментарі