Zurich Insurance може стати власником контрольного пакету індійського страховика

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Швейцарська страхова група Zurich Insurance може стати власником контрольного пакету акцій індійської Kotak General Insurance. Про це інтернет ресурсу УкрСтрахування стало відомо з повідомлення Reuters.

Посилаючись на джерела, знайомі з ситуацією, Reuters повідомило про переговори між Zurich Insurance і Kotak General Insurance щодо купівлі 51% акцій індійської компанії. Якщо угода відбудеться, то для  швейцарського страховика це буде першим великим придбанням на ринку Південної Азії.

Враховуючи бажання індійської компанії зберегти контроль, Zurich Insurance готові розглядати покупку як мажоритарного пакета, так і міноритарного. Очікується, що вартість угоди може становити $400 млн. Офіційних оголошень поки що не було.

Раніше Bloomberg повідомляв, що Kotak Mahindra розглядає варіанти для продажу міноритарного пакету свого страхового підрозділу Kotak General Insurance. Вартість угоди може становити «кілька сотень доларів» та «залучити стратегічних партнерів та фінансових інвесторів». У Kotak Mahindra цю інформацію не коментували, але джерела Bloomberg повідомили, що переговори на ранній стадії.

Коментарі