Zurich Insurance надає консультаційну допомогу з питань кліматичних ризиків

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Швейцарська страхова компанія Zurich Insurance спільно з аудиторською компанією KPMG Switzerland пропонують спеціальну консультаційну допомогу з питань переходу до безвуглецевої економіки та інших кліматичних аспектів.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування з прес-релізу Zurich Insurance відомо, що партнерська пропозиція поки доступна клієнтам зі Швейцарії, а потім буде масштабовано на інші регіони Європи, Америки та Південно-Східної Азії.

В основі цієї пропозиції лежить аналіз індивідуальних кліматичних сценаріїв для виявлення суттєвих ризиків та оцінки фінансових наслідків по всьому ланцюжку створення вартості.

«Ця нова пропозиція поєднує оцінку фізичних ризиків Zurich Resilience Solutions з можливостями оцінки ризиків переходу від KPMG. Це дозволяє підприємствам краще розуміти та керувати своїми ризиками, а також зміцнювати фізичну та операційну стійкість, розробляти стратегії переходу до низьковуглецевої економіки та використовувати можливості, що виникають у результаті цього процесу», – йдеться у прес-релізі.

Коментарі