Zurich Insurance оголосила амбітні фінансові цілі на трирічний період

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Швейцарська страхова та перестрахувальна компанія Zurich Insurance заявила про нові амбітні цілі на майбутній трирічний період 2023-2025 р.р.

«Zurich Insurance Group спирається на успіх своїх попередніх стратегічних циклів та піднімає планку якості обслуговування клієнтів, спрощуючи бізнес та впроваджуючи інновації, ставлячи амбітні нові фінансові цілі на наступні три роки», – йдеться у прес-релізі.

Очікується збільшення операційного прибутку на 20%, прибуток на одну акцію зросте на 8%, коефіцієнт платоспроможності та обсяг коштів також продемонструють позитивну динаміку.

За словами генерального директора Маріо Греко, Zurich продовжить «впроваджувати принципи сталого розвитку в бізнес через підзвітні, прозорі та вимірні ініціативи».

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що за 9 місяців з початку року компанія наростила на 8% преміальний дохід у секторі майнового та страхування від нещасного випадку, найбільший приріст спостерігався у Північній Америці. У секторі страхування життя обсяг нового бізнесу збільшився на 2%. Сукупні збитки Zurich Insurance від урагану Ян оцінюються у $550 млн.

Коментарі