Zurich Insurance продає офісну будівлю у Мадриді за 100 млн євро

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Швейцарська страхова група Zurich Insurance погодилася продати офісну будівлю у центрі іспанської столиці за 100 млн євро інвестиційному фонду Besant Capital. Найближчими днями очікується закриття угоди.
Про це інтернет-ресурсу УкрСтрахування стало відомо з повідомлення агентства Bloomberg.

Повідомляється, що Besant Capital зробила зобов’язуючу пропозицію щодо купівлі Edificio Zurich, розташованої поряд із центральним банком Іспанії.

Згідно з коментарем Bloomberg, угода свідчить про зростаючий попит на нерухомість у Мадриді. «Іспанська столиця продемонструвала цього року один із найвищих показників зростання серед великих європейських міст. Ця тенденція обумовлена ​​поєднанням браку житла та попиту з боку багатих латиноамериканців, що останніми роками трансформувало елітний ринок міста», – йдеться у повідомленні Bloomberg.

Раніше Zurich Insurance оголосила про початок програми зворотного викупу акцій на суму 1,1 млрд. швейцарських франків (1,15 млрд. євро). Початок програми Zurich Insurance був за отриманим регуляторним узгодженням. Вперше про програму зворотного викупу акцій стало відомо 22 лютого 2024 року.

Коментарі