Zurich Insurance відмовилася від продажу портфеля страхування життя у Німеччині

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Швейцарська страхова група Zurich Insurance Group зробила заяву, що угода з Viridium Group щодо придбання портфеля страхування життя Zurich Life Legacy у Німеччині не відбудеться.

«Zurich прагне знайти рішення для цього портфеля і згодом вивчить варіанти», – йдеться у прес-релізі страхової групи. У коментарі також зазначається, що скасування угоди не впливає на цілі Групи чи плани управління капіталом.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що Zurich Insurance оголосила про продаж підрозділу зі страхування життя в Німеччині провідному фахівцю у цій сфері Viridium Group. Угода із Zurich Group Germany передбачає передачу 720 тисяч контрактів від Zurich Deutscher Herold з активами під управлінням на суму близько 21 млрд євро.

В результаті угоди портфель контрактів Viridium Group збільшиться до 4,5 млн., активи під управлінням становитимуть 92 млрд. євро.

За словами фінансового директора Zurich Insurance, угода знизить залежність компанії від процентних ставок, що відповідає раніше оголошеній стратегії Zurich знизити капіталомісткість портфеля традиційного страхування життя.

Коментарі