Zurich Insurance відзвітувала про рекордні результати роботи минулого року

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Швейцарська страхова та перестрахувальна компанія Zurich Insurance завершила 2022 рік з операційним прибутком $12,6 млрд, що на 12% перевищує результат 2021 року і є рекордним за 15-річний період.

За словами головного виконавчого директора Маріо Греко, Група вже вдруге перевищила фінансові цілі на трирічний період. «Це був важкий період із несподіваними викликами, протягом якого ми мали залишатися дуже гнучкими та зосередженими на наших цілях. Ми продовжували суворо дотримуватися нашої стратегії і успішно домагалися поставленої мети», – сказав він.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування з прес-релізу Zurich Insurance відомо, що чистий прибуток після оподаткування становив $4,6 млрд, що на 12% менше, ніж у попередньому році. У компанії кажуть, що це було обумовлено нижчим рівнем приросту капіталу, чистими збитками від продажу бізнесу та витратами на гіперінфляцію,

У Zurich Insurance також наголосили, що протягом усього року через свої фонди «надавала гуманітарну допомогу жертвам війни в Україні. У перші місяці війни зібрали 2 млн. швейцарських франків, а в червні Zurich доставила до Харкова понад 200 тонн продовольчої допомоги».

У компанії також нагадали, що Zurich Insurance залишила російський ринок у липні 2022 року, продавши свій бізнес у країні 11 членам команди підрозділу.

Коментарі