Зворотний викуп акцій на 500 млн євро планує італійська страхова група Generali

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Італійська страхова група планує протягом найближчих місяців провести програму зворотного викупу акцій на суму 500 млн євро, щоб розрахуватися з акціонерами.

Раніше залучені кошти були використані для покупок на прибуткових сегментах, включаючи Liberty Mutual і Conning Holding. Рішення про зворотний викуп акцій буде затверджено на загальних зборах акціонерів у квітні цього року.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що нові придбання італійської страхової групи Generali зміцнили її позиції як провідного європейського страховика та розширили бізнес із управління активами у всьому світі. Таку думку висловив генеральний директор Generali Group Філіп Донне, коментуючи операції Групи минулого року.

Придбання Liberty Seguros підвищить конкурентоспроможність фірми і до 2029 року приноситиме прибутки до оподаткування у розмірі понад 250 млн євро на рік. Ще одне придбання на ринку США – інвестиційної компанії Conning – прискорить реалізацію бачення Generali щодо управління активами та дозволить їй вийти на ринок США.

Коментарі