З’явився страховий захист від морських піратів в Аденській та Гвінейській затоках

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Провідна страхова компанія в секторі морських перевезень West P&I Club оголосила про запуск спеціального покриття ризиків піратства в Аденській та Гвінейській затоках.

«Цей новітній продукт розроблений з урахуванням нових моделей витрат власників від піратства, має розширене покриття та досвід реагування на надзвичайні ситуації», – йдеться у прес-релізі West P&I Club.

Особливість страхового покриття полягає в усуненні прогалин традиційного страхування військових ризиків, включаючи інциденти, коли морські судна затримуються навіть кілька годин.

«Ми бачили серію інцидентів, коли судно було захоплене лише на кілька годин, це означає, що поточне ринкове формулювання про втрату найму не може бути активоване або припиниться, як тільки судно буде звільнено, без особливої уваги до непрямих наслідків, які можуть містити зміну екіпажу або ремонт судна», – прокоментував Річард Тернер, керівник відділу.

Інтернет ресурс УкрСтрахування раніше повідомляв, що страхування морських перевезень в акваторії Червоного моря для торгових суден США та Великобританії стає скрутним через відмову страховиків покривати військові ризики.

Коментарі