Єдина перестрахувальна компанія Індії планує наростити закордонні операції

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Державна перестрахувальна компанія Індії General Insurance Corporation (GIC Re) має на меті збільшення міжнародної діяльності з 2026 фінансового року. Про це в інтерв’ю місцевій телекомпанії заявив керуючий директор Рамасвамі Нарайанан.

За його словами, перестрахувальна компанія розширить присутність на закордонних ринках після того, як «зміцнить свої позиції та переконається, що бізнес на цих ринках йде добре».

«Нам необхідно довести наш міжнародний кредитний рейтинг до рівня, на якому ми зможемо залучати та обслуговувати найкращі компанії, доступні на цьому ринку», – сказав він. «Зараз найкращий час для нас, щоб зосередитися на зростанні», – додав Нарайанан.

На сьогоднішній день 70% перестрахувального бізнесу GIC Re посідає внутрішній ринок.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що рейтингове агентство AM Best покращило прогноз кредитного рейтингу General Insurance Corporation of India (GIC Re) до позитивного. Раніше цей прогноз був на рівні “стабільний”. Результати рейтингової оцінки відображають стійкість балансу GIC Re та високі операційні показники, сприятливий бізнес-профіль та належне управління ризиками. Крім того, рейтинги враховують “нейтральний вплив володіння компанією урядом Індії”.

Коментарі