Акціонерам перестраховика Munich Re за підсумками 2023 запропоновані високі дивіденди

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страхова та перестрахувальна група Німеччини Munich Re провела загальні збори акціонерів, на яких було подано консолідований звіт за минулий рік та затверджено дивіденди для акціонерів.

Згідно з прес-релізом Munich Re, за 2023 фінансовий рік було затверджено дивіденди у розмірі 15 євро на акцію (2022 рік: 11,60 євро). Загальна сума дивідендів становить близько 2 млрд євро.

Виступаючи перед акціонерами Munich Re, генеральний директор Йоахім Веннінг сказав: «Минулий фінансовий рік був винятковим для компанії Munich Re. Завдяки нашому чистому результату у розмірі 4,6 млрд євро, ми перевершили нашу річну мету щодо прибутку втретє поспіль – цього разу з великим відривом. Наш бізнес успішний, тому що він побудований на широкому та міцному фундаменті. Наш баланс та становище капіталу залишаються дуже сильними».

Йоахім Веннінг висловив упевненість, що сприятливе ринкове середовище для перестраховиків P&C збережеться протягом усього 2024 року.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що Munich Re завершила перший квартал 2024 року з чистим прибутком 2,1 млрд євро, тим самим значно перевищивши очікування аналітиків на 1 476 млн євро.

Коментарі