Група Munich Re відзвітувала про чистий прибуток 2,1 млрд євро, отриманий у першому кварталі

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страхова та перестрахувальна компанія з Німеччини Munich Re завершила перший квартал 2024 року з чистим прибутком 2,1 млрд євро, тим самим значно перевищивши очікування аналітиків у 1 476 млн євро.

Про це інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо з прес-релізу Munich Re, в якому також наводяться інші операційні показники Групи.

У секторі страхування майнових та ризику нещасного випадку (P&C) сукупний коефіцієнт склав 75% завдяки меншим, ніж очікувалося, витратам. У секторі перестрахування життя та здоров’я загальний технічний результат становив 600 млн євро, в інвестиційній діяльності Munich Re досяг рентабельності інвестицій на рівні 3,8%.

«Munich Re, як і раніше, очікує чистий результат у 5 млрд євро за 2024 фінансовий рік. Перевищення цієї мети стало ймовірнішим завдяки результатам першого кварталу», – йдеться у прес-релізі Групи.

Раніше повідомлялося, що Munich Re робить кроки щодо зміцнення андеррайтингової діяльності в країнах Близького Сходу та Африки. Для цього посилюються кадрові позиції та проводиться структурна трансформація регіональних підрозділів.

Коментарі