Munich Re проводить структурні зміни для якісного андеррайтингу на Близькому Сході та в Африці

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страхова та перестрахувальна компанія з Німеччини Munich Re робить кроки щодо зміцнення андеррайтингової діяльності в країнах Близького Сходу та Африки. Для цього посилюються кадрові позиції та проводиться структурна трансформація регіональних підрозділів.

Про це інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо з прес-релізу Munich Re.

Повідомляється, що «високий рівень досвіду, накопичений у підрозділах андеррайтингу Munich Re, дозволяє забезпечити більшу локалізацію команд андеррайтингу та тіснішу близькість до клієнтів усередині країни».

«В останні роки компанія Munich Re значно і прибутково зросла в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні та Африці. Однією зі складових цього успіху стала передача регіону ноу-хау та повноважень щодо прийняття рішень. Зараз ми робимо наступний крок у цьому процесі: оновлена структура Munich Re у регіоні буде більш компактною нагорі та ближче до ринків», – прокоментував член правління Munich Re.

Раніше Munich Re прозвітувала про результати за 2023 рік, повідомивши про чистий прибуток у розмірі 4,6 млрд євро. Цей результат на 600 млн. євро перевищує прогнозні показники перестраховика.

Коментарі