Акціонери австрійської UNIQA Group отримають дивіденди у розмірі 0,57 євро на акцію

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страхова група з Австрії UNIQA Insurance Group провела загальні збори акціонерів, на яких було подано звітність за фінансовий рік та затверджено дивіденди.

Згідно з прес-релізом UNIQA Group, акціонери Групи отримають дивіденди у розмірі 0,57 євро на акцію за 2023 фінансовий рік. Дата виплати дивідендів-13 червня 2024 року.

«Генеральний директор Андреас Брандштеттер представив на загальних зборах ключові цифри та ключові події. Незважаючи на шторм та пов’язані з ним високі виплати за збитки, пов’язані з погодними умовами, а також значні великі збитки, 2023 фінансовий рік виявився успішним. UNIQA знову значно зросла як група та ще більше збільшила свої доходи», – йдеться у прес-релізі.

За підсумками першого кварталу 2024 року, сукупний преміальний дохід UNIQA Group збільшився на 11% до 2,2 млрд євро. Прибуток до сплати податків збільшився на 17% до 145 млн. євро.

Раніше інтернет-ресурс УкрСтрахування повідомляв, що UNIQA Group опублікувала попередні підсумки за 2023 рік, який завершився для Групи збільшенням преміального доходу на 9,7% до 7,18 млрд євро. Операційний прибуток UNIQA перевищив прогнозні очікування до 426,4 млн євро.

Коментарі