Акціонери Chubb не підтримали обмеження страхування викопного палива

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Акціонери міжнародної страхової компанії Chubb на щорічних зборах проголосували за річний звіт, розмір та порядок виплати дивідендів, а також затвердили нову програму викупу акцій.

Як повідомляє інтернет-ресурс УкрСтрахування з посиланням на прес-реліз Chubb, дивіденди зросли на 3,75% до $3,32 за одну акцію. Виплата буде здійснена рівними частинами щокварталу.

Також до 30 червня буде проведено зворотний викуп акцій Chubb на суму $2,5 млрд.

Від групи акціонерів Chubb надійшла пропозиція щодо обмеження страхування нових постачань викопного палива, а також про підготовку звіту про викиди парникових газів, пов’язаних зі страховою та інвестиційною діяльністю компанії. Однак, перша пропозиція була відхилена, а друга прийнята до відома.

«Акціонери схвалили всі пункти порядку денного, представлені керівництвом, і відхилили пропозицію акціонерів про обмеження страхування нових поставок викопного палива, що не має обов’язкової сили», — йдеться в прес-релізі Chubb.

Раніше екологічні організації назвали «недолугою політикою» заявлені зобов’язання французької перестрахувальної компанії SCOR не підтримувати проекти з розробки та експлуатації нафтових родовищ.

Коментарі