Акціонери Munich Re за підсумками 2021 року отримають дивіденди на 1,5 млрд євро

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Загальні збори акціонерів німецької страхової та перестрахувальної групи Munich Re затвердили річну звітність та проголосували за запропоновані дивіденди акціонерам у розмірі 11 євро на акцію.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування з прес-релізу Munich Re відомо, що загальна сума дивідендів акціонерів складе 1,54 млрд євро (11 євро на акцію проти 9,8 євро у 2020 році). Загальні збори також дозволили членам правління Групи терміном до 2025 року викупити акції на загальну суму до 10% від статутного капіталу.

Коментуючи результати зборів та звітного періоду в цілому, голова правління Munich Re Йоахім Веннінг сказав: «Приємні результати минулого року в жодному разі не були вирішені наперед. У 2021 році наш портфель ризиків, наш спектр напрямків діяльності та наше управління ризиками ще раз довели свою цінність перед численними проблемами».

Напередодні загальних зборів екологічна та правозахисна організація Urgewald, що входить до складу Insure Our Future, спільно з іншими неурядовими організаціями звернулася до акціонерів Munich Re із закликом відмовитись від продовження повноважень членів правління страхової групи.

Коментарі