Активісти вимагають від Лондонського Lloyd’s відмовитись від андеррайтингу нових проектів викопного палива

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Кліматичні активісти з неурядової групи Mothers Rise Up (Матері піднімаються) провели чергову акцію протесту, спрямовану проти політики страхового ринку Lloyd’s щодо використання викопного палива.
Це не перша подібна акція, яку проводять учасниці Mothers Rise Up біля будівлі Lloyd’s у діловому центрі Лондона.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв про протести за участю громадських організацій Mothers Rise Up (Матері піднімаються) та Parents For Future (Батьки за майбутнє), які вимагали провести особисту зустріч із головою Lloyd’s. «Я хочу сісти – як батько з батьком – з Брюсом Карнегі-Брауном, подивитися йому в очі і з’ясувати, чому Lloyd’s не використовує свою величезну владу та вплив, щоб допомогти забезпечити безпечний клімат для всіх наших дітей»,, – прокоментувала одна з учасниць Mother Rise Up.

Нинішні вимоги пов’язані за участю Lloyd’s в андеррайтингу норвезької компанії, яка веде розвідку нафти та газу на британському та норвезькому континентальних шельфах. «Незважаючи на збільшення страхових внесків для покриття витрат на кліматичні катастрофи, страховики, такі як Lloyd’s, продовжують підживлювати кризу, незважаючи на заяви про серйозне ставлення до кризи. Lloyd’s необхідно змінити свою позицію та оголосити про припинення страхування всіх нових видів викопного палива», – прокоментувала одна з учасниць акції.

Коментарі