Британські батьківські організації вимагають від Lloyd’s припинення страхування вугільних проектів

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Напередодні загальних зборів акціонерів відбудеться зустріч представників громадських організацій Mothers Rise Up (Матері піднімаються) та Parents For Future (Батьки за майбутнє) із головою страхового ринку Лондонський Lloyd’s, щоб заявити свої екологічні вимоги.

Інтернет-ресурсу УкрСтрахування відомо, що громадські активісти вимагатимуть від Брюса Карнегі-Брауна, який є батьком чотирьох дітей, зупинити страхову підтримку проектів з видобутку викопного палива. Це перша очна зустріч із головою Lloyd’s, раніше екологічні активісти влаштовували акції протесту біля входу до будівлі Lloyd’s.

“Я хочу сісти – як батько з батьком – з Брюсом Карнегі-Брауном, подивитися йому в очі і з’ясувати, чому Lloyd’s не використовує своєї величезної влади і впливу, щоб допомогти забезпечити безпечний клімат для всіх наших дітей”, – прокоментувала одна з учасниць Mothers Rise Up.

Нагадаємо, через побоювання, що протестні акції екологічних активістів можуть стати на заваді проведенню щорічних загальних зборів, які заплановані на 19 травня, страховий ринок Lloyd’s проведе захід в онлайн форматі.

Коментарі