Через загрозу протестів акціонери Lloyd’s проведуть загальні збори в режимі онлайн

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Через побоювання, що протестні акції екологічних активістів можуть стати на заваді проведенню щорічних загальних зборів, які заплановані на 19 травня, страховий ринок Lloyd’s проведе захід в онлайн форматі.
Про це інтернет-ресурсу УкрСтрахування відомо з повідомлення Reuters, в якому наводяться витримки з листа, надісланого акціонерам Лондонського Lloyd’s.

“Щоб забезпечити безпеку наших членів і дозволити зборам пройти впорядковано і справедливо, я з жалем повинен зараз настійно закликати всіх членів, присутніх на річних загальних зборах, приєднатися віртуально і не намагатися увійти до будівлі Lloyd’s того дня”, – заявив голова Джон Ніл.

Раніше повідомлялося, що роботу офісної будівлі страхового ринку Lloyd’s в центрі Лондона було перервано через акцію протесту, яку влаштували активісти руху Extinction Rebellion, вимагаючи відмовитися від політики використання викопного палива.

У жовтні минулого року біля будівлі Lloyd’s протестуючі розлили речовину, схожу на нафту, щоб привернути увагу до своїх вимог та домогтися від учасників Лондонського Lloyd’s адекватних заходів щодо скорочення або відмови від копалин у своїх портфелях.

Коментарі