Біля головного офісу Лондонського Lloyd’s відбулася акція проти участі страховиків у вугільних проектах

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Робота офісу страхового ринку Lloyd’s у центрі Лондона була перервана через акцію протесту, яку влаштували активісти руху Extinction Rebellion, вимагаючи відмовитися від політики використання викопного палива.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування з повідомлення Bloomberg відомо, що активісти Extinction Rebellion розгорнули на фасаді будівлі банер з написом «Покінчимо з викопним паливом зараз» і заблокували головний вхід, хоча співробітники Лондонського Lloyd’s могли заходити до своїх офісів з чорного входу.

Для забезпечення правопорядку у діловому кварталі, де знаходиться офісний будинок Лондонського Lloyd’s, було залучено кілька патрульних розрахунків, включаючи поліцейський вертоліт.

“Lloyd’s підтримує безпечну та конструктивну взаємодію з проблеми зміни клімату, і ми продовжуємо вивчати способи, якими Lloyd’s може підтримати відповідальний перехід”, – заявив представник Lloyd’s.

Нагадаємо, згідно з прогнозом страхового ринку Лондонський Lloyd’s, збитки, пов’язані з війною в Україні, стануть «серйозним викликом» для страхової та перестрахувальної індустрії у 2022 році.

Коментарі