Allianz Group продала частку у спільному підприємстві на Близькому Сході

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Найбільша страхова група Німеччини Allianz Group оголосила про успішне закриття угоди із національною страховою компанією з ОАЕ ADNIC.

Угода, яка вже отримала схвалення регулюючих органів, є частиною бізнес-стратегії Allianz Group щодо оптимізації своєї діяльності на Близькому Сході.

Умовами угоди передбачено продаж 51% частки Allianz Group у спільному підприємстві Allianz Saudi Fransi. Вперше про угоду було оголошено у вересні 2023 року. Інші деталі правочину, включаючи її вартість, не повідомляються.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що інші підрозділи Allianz – Allianz Global Investors, PIMCO, Allianz Trade, Allianz Partners та Allianz Re – «продовжать обслуговувати своїх клієнтів, пропонуючи індивідуальні та найкращі у своєму класі продукти та послуги у Королівстві Саудівська Аравія».

ADNIC (Abu Dhabi National Insurance Company) заснована в 1972 році і входить до трійки найбільших страховиків Саудівської Аравії. Власний капітал ADNIC станом на 31 грудня 2022 досяг $10,23 млрд при стабільному рівні ліквідності та капіталізації.

Коментарі