Allianz Group зміцнює вплив на африканському континенті створенням спільного підприємства

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Південноафриканська фінансова група Sanlam та страховий гігант з Німеччини Allianz уклали партнерську угоду у сфері небанківських фінансових послуг. Згідно з прес-релізом Allianz, сторони мають намір створити найбільшу панафриканську небанківську компанію на континенті.

Інтернет реурсу УкрСтрахування відомо, що спільне підприємство розмістить підрозділи Sanlam та Allianz в африканських країнах, де є одна або обидві компанії. З переліку майбутніх країн, де працюватиме спільне підприємство, виключено лише Південно-Африканську Республіку.

“Можливості Sanlam розширюють наше локальне охоплення і проникнення на ринок, а спільне підприємство дозволяє нам займати лідируючі позиції на ключових ринках для Allianz, що ростуть”, – прокоментував член правління Allianz Крістофер Таунсенд.

У жовтні минулого року Allianz оголосила про набутий статус мажоритарного акціонера африканської компанії Jubilee Insurance Company з Уганди з часткою 66%. Окрім цього, Група стала мажоритарним власником акцій у кенійській компанії, а також завершила придбання підрозділів Jubilee General Insurance у Танзанії, Уганді, Бурунді та Маврикії.

Коментарі