Allstate повернеться на страховий ринок Каліфорнії за умови підвищення ставок

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Північноамериканська страхова компанія Allstate відновить андеррайтинг у Каліфорнії за умови регуляторних змін у ціновій політиці страховиків.

Як повідомляє агентство Bloomberg, регулятор штату має внести зміни до нормативних актів, щоб страховикам було легше підвищувати ставки.

«Якби правила діяли сьогодні, ми почали продавати нові поліси страхування домовласників завтра», – цитує Bloomberg слова Джеральда Циммермана, старшого віце-президента Allstate. «Дозвольте мені повторити це: як тільки ми зможемо використовувати моделювання катастроф і включити чисту вартість перестрахування в наші тарифи, ми будемо відкриті для бізнесу майже у всіх частинах Каліфорнії», – сказав він під час публічних слухань.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що страхова компанія зі США Allstate зазнала збитків щодо ризику природних катастроф у першому кварталі 2024 року на суму $731 млн. Цей результат більш ніж удвічі менший порівняно з аналогічним періодом минулого року ($1,69 млрд).

Нагадаємо, одна з найбільших у США компаній страхування майнових ризиків State Farm General Insurance відмовилася продовжувати поліси страхування для 30 тисяч домовласників із Каліфорнії.

Коментарі