Allstate збільшила прибуток завдяки низьким витратам на ризик природних катастроф

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страхова компанія зі США Allstate підбила підсумки за перший квартал, повідомивши про більш високий, ніж очікувалося, прибуток у розмірі $5,13 на одну акцію. Згідно з аналітичними прогнозами, цей показник для Allstate у першому кварталі очікувався на рівні $3,88 на одну акцію.

Як повідомляє інтернет ресурс УкрСтрахування, компанія наростила прибуток завдяки скороченню збитків щодо ризику природних катастроф.

Згідно зі звітом Allstate, збитки від катастроф у першому кварталі склали $731 млн, що на 57% менше за аналогічний показник першого кварталу 2023 року.

Коментуючи результати компанії, генеральний директор Том Вілсон зазначив, що втрати від подій природного катастрофічного характеру були нижчими за середній показник за десятиліття. Він також підкреслив зусилля компанії щодо збільшення частки ринку автострахування, страхування житла та розширення захисту, що надається клієнтам.

Раніше Allstate заявила, що відновить андеррайтинг у Каліфорнії за умови регуляторних змін у ціновій політиці страховиків.

Коментарі