Альянс страховиків Net-Zero планує розширити склад учасників

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Міжнародний Альянс страховиків Net-Zero може отримати імпульс для відновлення шляхом залучення нових учасників. Про це інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо з повідомлення Financial Times.

Авторитетне ділове видання, посилаючись на інформовані джерела, повідомило про можливість розширення складу NZIA за рахунок додавання регулюючих органів і брокерів. В даний час ведуться консультації учасників NZIA про реальні кроки для відновлення колись впливового консорціуму страхових та перестрахувальних компаній.

Нагадаємо, у травні минулого року на адресу Альянсу страховиків Net-Zero надійшло письмове звернення від колективу генеральних прокурорів-республіканців (RAGA), в якому висловлюється «занепокоєння щодо законності їхніх зобов’язань співпрацювати з іншими страховиками та власниками активів, щоб сприяти активному клімату». Автори листа посилаються на неприпустимість «домовленостей між діловими конкурентами», а також на незаконність «колективних договорів щодо фіксування цін, обмеження виробництва чи продажу».

Після цього листа низка учасників NZIA оголосила про вихід з організації. На сьогоднішній день кількість учасників NZIA не перевищує 11 компаній.

Коментарі