Прокурори-республіканці вважають незаконною діяльність страховиків у рамках Альянсу Net-Zero

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
На адресу Альянсу страховиків Net-Zero надійшло письмове звернення від колективу генеральних прокурорів-республіканців (RAGA), в якому висловлюється «занепокоєння щодо законності їхніх зобов’язань співпрацювати з іншими страховиками та власниками активів, щоб сприяти активному клімату».

У листі міститься низка претензій щодо діяльності страховиків Net-Zero та їх зобов’язань щодо скорочення страхового покриття для проектів із вуглецевим слідом.

«Прагнення змусити страхові компанії та їхніх клієнтів швидко скоротити свої викиди призвело не тільки до збільшення витрат на страхування, але також до високих цін на газ і вищих витрат на продукти та послуги в усіх напрямках, що призвело до рекордної інфляції та фінансових труднощів для мешканців наших штатів», – йдеться у листі.

Автори листа посилаються на неприпустимість «домовленостей між діловими конкурентами», а також на незаконність «колективних договорів щодо фіксування цін, обмеження виробництва чи продажу».

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв про вихід з Альянсу Net-Zero Munich Re, Zurich Insurance та Hannover Re.

Коментарі