Альянс страховиків Net-Zero залишають найбільш знакові учасники

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Після німецької страхової групою Munich Re Альянс страховиків Net-Zero залишила швейцарська Zurich Insurance. Таке рішення у компанії пояснили бажанням перенаправити кошти на підтримку своїх клієнтів.

Як з’ясував інтернет ресурс УкрСтрахування, рішення про вихід із NZIA стало наслідком нової методики вимірювання та розкриття інформації про викиди парникових газів. У заяві компанії йдеться про плани «зосередити власні ресурси на підтримці клієнтів при переході» до нульового рівня викидів СО2.

Декількома днями раніше страхова та перестрахувальна компанія Німеччини Munich Re оголосила про вихід з Альянсу страховиків Net-Zero, пояснивши цей крок бажанням сконцентруватися на вирішенні кліматичних планів в індивідуальному порядку.

Нагадаємо, новий Протокол NZIA щодо скорочення викидів СО2 «забороняє використання видалення вуглецю для досягнення проміжних цілей щодо викидів, які відволікають від цих зусиль». Цей пункт викликав заперечення з боку деяких учасників, які вважають, що виключення схем видалення вуглецю з цілей щодо скорочення викидів до 2030 року є помилковим.

Коментарі