Альянс страховиків Net-Zero продовжує підтримувати не більше 12 компаній

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Альянс страховиків Net-Zero продовжує втрачати своїх учасників. Після виходу зі складу некомерційної організації Net-Zero австралійської Insurance Australia Group (IAG) кількість компаній, які зберігають членство в організації, становить 12 компаній.

До страхової компанії IAG про вихід із Альянсу страховиків Net-Zero повідомили 18 компаній.

Днем раніше про свій вихід заявила канадська Beneva Insurance Group, пославшись на політичні дебати в США щодо принципів ESG (екологія, соціальне та корпоративне управління). Канадський страховик був єдиним представником Північної Америки в Альянсі Net-Zero, приєднавшись до нього у квітні цього року.

Інтернет ресурс Укрстрахування з посиланням на представників страхового сектора повідомляв, що вихід зі складу Альянсу є результатом політичного тиску з боку групи прокурорів-республіканців. Нагадаємо, на адресу Альянсу страховиків Net-Zero надійшло письмове звернення від колективу генеральних прокурорів-республіканців (RAGA), в якому висловлюється «занепокоєння щодо законності їхніх зобов’язань співпрацювати з іншими страховиками та власниками активів, щоб сприяти активному клімату».

У листі міститься низка претензій щодо діяльності страховиків Net-Zero та їх зобов’язань щодо скорочення страхового покриття для проектів із вуглецевим слідом.

Коментарі