AM Best підтвердило високі рейтинги перестраховика PartnerRe

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Міжнародна рейтингова агенція AM Best підтвердила рейтинг фінансової стійкості на рівні A+ (вищий) та довгостроковий кредитний рейтинг емітента на рівні «aa-» (вищий) для дочірніх компаній PartnerRe.

Рейтингове агентство також підтвердило довгостроковий кредитний рейтинг для PartnerRe на рівні “a-” (відмінно). Прогноз за цими рейтингами – стабільний.

Про це інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо зі звіту AM Best, в якому наголошується на сильному балансі перестрахувальної компанії, сприятливому бізнес-профілі та належному управлінні корпоративними ризиками.

«PartnerRe досягла хороших результатів за перші три квартали 2023 року, завдяки скороченню збитків від катастроф, збільшенню прибутковості інвестицій та покращенню цін на ринку перестрахування майна», – йдеться у звіті.

Нагадаємо, угоду між французькою компанією взаємного страхування Covéa та Exor щодо купівлі перестраховика PartnerRe за 7,9 млрд євро завершено. Про угоду було оголошено ще в лютому 2020 року, потім була низка переговорів і укладених меморандумів про наміри. Предметом суперечок стала вартість бізнесу PartnerRe, яка, на думку покупця, має бути нижчою за $9 млрд, оголошених раніше.

Коментарі