Аналітики CoreLogic оцінюють збитки від землетрусу на Тайвані в $8 млрд

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Аналітики CoreLogic зробили прогноз про страхові збитки внаслідок сильного землетрусу, який стався у східній частині острова Тайвань 3 квітня.

Згідно з CoreLogic, збитки страхової галузі становитимуть від $5 млрд до $8 млрд. Цей обсяг застрахованих втрат включають ушкодження житлової та комерційної нерухомості внаслідок струсу землі та подальшої пожежі.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування також із заяви міжнародного страхового та перестрахувального брокера Aon відомо, що збитки можуть обчислюватися «сотнями тисяч доларів США». «Цей землетрус, ймовірно, стане помітною подією для місцевої страхової галузі через високий рівень заявок», – прокоментували в Aon.

Раніше рейтингове агентство GlobalData заявило, що страховики «добре впораються із фінансовими наслідками», оскільки державні схеми страхування візьмуть на себе частину видатків. Йдеться про Тайванський фонд страхування від землетрусів (TREIF), який був створений урядом у 1999 році для створення пулу страхування від землетрусів та зміцнення механізму страхування від землетрусів у країні.

Коментарі