Аналітики Gallagher Re песимістично оцінюють перспективи сектора авіаційного страхування

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Повномасштабне вторгнення російських регулярних військ на територію України руйнує більш ранні надії перестрахувальної індустрії на відновлення ринку авіаційного страхування.

За оцінками перестрахувального брокера Gallagher Re, після дворічного періоду невизначеності, пов’язаного з пандемією Covid-19, ринок зіткнувся з більш серйозними викликами через військову агресію росії в Україні.

“Ще на початку 2022 року кількість пасажирів наближалася до рівня 2019 року, а в деяких випадках навіть перевищувала його, що вселяло оптимізм у галузі, оскільки гравці очікували повернення до прибутковості”, – йдеться у новому звіті Gallagher Re. Тепер, на думку аналітиків страхового брокера, нова глобальна військово-політична невизначеність створює нові «серйозні матеріально-технічні та фінансові проблеми для авіакомпаній, аерокосмічних фірм, орендодавців та фінансистів».

Нагадаємо, після отриманого регуляторного узгодження та повного завершення угоди вартістю $3,25 млрд перестрахувальний брокер Willis Re називається Gallagher Re.

Коментарі