Аналітики Swiss Re Institute прогнозують гарні перспективи авіаційного страхування

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Щорічне зростання преміального доходу до 2030 року в секторі страхування авіаційних ризиків становитиме 4-5%, незважаючи на складний період після Covid-19 та кризу у зв’язку з військовою агресією Росії в Україні. Про це йдеться у новому звіті дослідницького підрозділу швейцарського перестраховика Swiss Re Institute.

Як повідомляє інтернет ресурс УкрСтрахування з посиланням на дані звіту, до 2040 року кількість комерційних авіалайнерів досягне 50 тисяч, що стане стимулом для подальшого розвитку авіаційного страхування.

Автори звіту окремо наголошують на ролі декарбонізації для довгострокового зростання сектора страхування авіаційних ризиків. «У міру того, як авіакомпанії інвестують у екологічніші та безпечніші нові літаки, ми бачимо зростаючі можливості для страхової галузі», — йдеться у звіті.

Нагадаємо, найбільша лізингова авіакомпанія з Дубліна AerCap звернулася до Високого суду Лондона з позовом проти страховиків AIG Europe та Lloyd’s Syndicate 5310, щоб отримати заявлене, але не виплачене страхове відшкодування через втрату своїх літаків.

Коментарі