Аномально спекотне літо в Японії підігріває попит на страхування ризику теплового удару

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Аномальна спека в Японії цього літа призвела до стрибка попиту на спеціальне страхування ризику теплового удару, яке пропонують провідні страховики Sompo Holdings та Sumitomo Life Insurance.
За словами представників страховиків, цей продукт покриває медичні витрати через тепловий удар, включаючи госпіталізацію, операції і навіть ризик смерті через вплив сонця або тепла.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що вартість такої страховки становить менше $1 (100 єн), а сама страховка починає діяти одразу після придбання. Так, за даними японського видання Yomiuri, кількість полісів страхування від теплового удару, проданих 29 червня в Sumitomo Life, підскочило до 6900 у порівнянні з 400 за день до цього.

Прес-секретар Sompo повідомила, що спочатку страховка від теплового удару була доступна тільки для дітей, але через часті хвилі тепла, а також через носіння масок у зв’язку з пандемією компанія зробила продукт доступним для більш широкої вікової групи. “Ці поліси не призначені для того, щоб приносити прибуток, але вони можуть бути хорошими “запрошенням” для клієнтів, у яких немає великої страховки або які цікавляться нею”, – сказала Секо Ода.

Коментарі