Ardonagh Group оголосила про покупку італійської брокерської компанії Mediass

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Британська страхова компанія Ardonagh Group повідомила про досягнуту угоду щодо купівлі брокерської компанії з Італії Mediass. Деталі угоди, включаючи її вартість, не повідомляються.

Інтернет-ресурсу УкрСтрахування відомо, що італійський брокер Mediass спеціалізується на страхуванні відповідальності, включаючи професійну відповідальність, а також на дорожньому страхуванні для підприємств малого та середнього бізнесу.

Компанія має розгалужену дистриб’юторську мережу та понад 120 тисяч клієнтів.

«Приєднання Mediass є важливим кроком у нашій європейській стратегії, при цьому Італія відіграє ключову роль з огляду на розмір її страхового ринку та рівень складності», – прокоментував Конор Бреннан, виконавчий голова Ardonagh Global Partners.

«Вражаюча мережа дистриб’юторів Mediass створює винятковий потенціал для значного органічного зростання, і ми з нетерпінням чекаємо розвитку нашого партнерства, щоб допомогти нашим новим колегам досягти своїх амбіцій», – сказав він.

Раніше повідомлялося, що Ardonagh продає свій підрозділ Atlanta Group страховику Markerstudy, щоб звільнити кошти на придбання на іншому ринку спеціалізованого страхового брокерства.

Коментарі