Асоціація британських страховиків представила план щодо розширення різноманітності та інклюзивності

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Асоціація британських страховиків (ABI) представила план щодо покращення різноманітності, справедливості та інклюзивності у сфері страхування. План передбачає запровадження передових практик на етапі найму співробітників, їх кар’єрного зростання та розвитку.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування з прес-релізу ABI відомо, що, згідно з планом, британська страхова спільнота розвиватиметься відповідно до інклюзивних практик найму співробітників з усіх верств суспільства, надаючи їм допомогу у професійному зростанні та всіляко просуваючи їх кар’єрними сходами.

Сьогодні частка жінок у раді директорів британських страхових компаній збільшилася з 29% до 32% минулого року. Водночас частка співробітників з-поміж етнічних меншин по всій галузі знизилася з 10% до 9%.

«Будь то фінансова стійкість чи зміна клімату, наш сектор завжди прагнув бути в авангарді зусиль щодо вирішення соціальних проблем. Тому ми також повинні відігравати провідну роль у створенні різноманітних, справедливих та інклюзивних робочих місць». – Заявила Ханна Гурга, генеральний директор ABI.

Коментарі