Асоціація Insurance Europe закликала уникати надмірної складності кліматичних стрес-тестів

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Європейська асоціація страховиків Insurance Europe, коментуючи консультацію Ради з фінансової стабільності (FSB) Financial Stability Board, заявила про відсутність будь-яких доказів причетності страхового сектора до виникнення або передачі системних кліматичних ризиків.

На думку європейської асоціації, вирішення глобальних проблем, таких як кліматичні ризики, потребує консолідованого підходу. Роль страховиків у вирішенні цієї проблеми можна простежити за допомогою спеціальних кліматичних стрес-тестів. Проте, Insurance Europe закликає при складанні таких тестів уникати повторень та невідповідностей із існуючими чи майбутніми ініціативами.

“Важливо уникати помилкової точності, надмірної складності та деталізації, зосередивши увагу на суттєвості, щоб уникнути надмірного тягаря для страховиків”, – йдеться у заяві Insurance Europe.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що Insurance Europe прокоментувала оцінку Європейською комісією доповнень до нормативних актів для захисту споживачів страхових послуг щодо вирішення юридичних спорів та доступу до інформації.

Коментарі