Aspen Insurance відмовилася від аудиторів KPMG на користь фахівців з Ernst & Young

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страхова та перестрахувальна компанія Aspen Insurance, що входить до складу ринку Лондонський Lloyd’s, відмовилася від послуг KPMG після виявлення недоліків у роботі аудиторів.

Як стало відомо інтернет-ресурсу УкрСтрахування із заяви Aspen, компанія виявила «суттєві недоліки» в системі внутрішнього контролю над фінансовою звітністю». Вперше такі недоліки було виявлено у звіті за результатами за 2021 рік.

Серед помилкових висновків внутрішнього аудиту – «завищення премії з андеррайтингу через неправильний облік прибутків та збитків від курсової різниці, помилкових оцінок податкових зборів та інвестицій, а також недостатні ресурси та знання в рамках операцій із зовнішнього перестрахування».

Враховуючи ситуацію з внутрішнім фінансовим контролем, керівництво компанії прийняло рішення відмовитися від послуг KPMG і звернутися за допомогою до Ernst & Young (EY) як свою аудиторську службу на 2022 фінансовий рік.

Нагадаємо, щодо партнерів компанії Ernst&Young (EY), які проводили аудит збанкрутілої Wirecard, проводиться розслідування, ініційоване прокуратурою Німеччини.

Коментарі