Авіаційні ризики Hannover Re не включені в обсяг для резервування у зв’язку з війною в Україні

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Додаткові резерви німецької перестрахувальної групи Hannover Re у зв’язку з військовими діями та тероризмом не охоплюють перестрахування авіаційних ризиків. Про це під час презентації звіту за перший квартал заявив фінансовий директор Hannover Re Клеменс Юнгстхефель.

«Оскільки питання, ймовірно, буде порушено, заявляю, що жодних додаткових резервів для авіації ми не створювали. Грунтуючись на наявній інформації та глибоких обговореннях з клієнтами, ми не маємо достатніх підстав для встановлення будь-якого IBNR (понесені, але не заявлені претензії – ред.) для цього сегменту на сьогодні», — сказав він.

Тим часом, сукупний глобальний обсяг збитків у секторі авіаційних ризиків прогнозується на рівні $10 млрд. Так, компанія авіаційного лізингу з Дубліна Avolon лише за перший квартал втратила $304 млн через утримання у російських аеропортах 10 лізингових бортів, а лізингова компанія Air Lease ухвалила рішення про списання з балансу 27 повітряних суден, які через санкції примусово затримані російською федерацією у своїх аеропортах.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв про результати роботи Hannover Re у першому кварталі 2022 року.

Коментарі