Австралійська IAG готує резерви для покриття претензій щодо ризику природних катастроф

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страхова компанія з Австралії Insurance Australia Group (IAG) провела День інвестора, на якому представила оновлену стратегію, засновану на «спрощенні бізнесу та вирішенні застарілих проблем».

Як з’ясував інтернет ресурс УкрСтрахування з прес-релізу IAG, компанія досягла значного прогресу в тому, щоб за допомогою цифрових технологій зробити управління бізнесом більш ефективним. «Крім того, ми розробили та впровадили загальнокорпоративну систему управління претензіями, яка дозволяє нам отримати вигоду з масштабу нашого бізнесу», – заявив генеральний директор Нік Хокінс.

Австралійський страховик очікує цього року високий обсяг претензій щодо ризику природних катастроф. «Втрати від природних ризиків очікуються понад норму, і, мабуть, перевищують позначку 2,9 мільярда доларів, що передбачає збитки понад бюджет як мінімум на 300 мільйонів доларів», – йдеться в прес-релізі компанії.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що у найближчих планах страхової компанії з Австралії Insurance Australia Group (IAG) – перегляд ставок страхування у бік їх збільшення, щоб нівелювати інфляційний тиск та збитки через природні катастрофи.

Коментарі