Австралійська QBE зарезервувала $75 млн для покриття ризику війни та тероризму

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Збитковий ефект від війни росії в Україні для страхової та перестрахувальної компанії з Австралії QBE прогнозується на рівні $75 млн. Збитки очікуються на ризик тероризму, військових дій та авіаційного страхування. У компанії наголошують, що події в Україні розвиваються динамічно, тому говорити про будь-які точні оцінки поки що не доводиться.

Загалом перший квартал 2022 року для страховика ознаменувався зростанням преміального доходу на 19%. Незважаючи на великі збитки щодо ризику природних катастроф, компанія була готова для їх покриття.

“Незважаючи на низку стихійних лих і важливих геополітичних подій, позитивна динаміка, що спостерігалася в 21-му фінансовому році, збереглася в першому кварталі 2022 року, і я задоволений стійкістю QBE в турбулентному операційному середовищі”, – прокоментував генеральний директор QBE Group Ендрю Хортон.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв про результати за перший квартал французького страховика SCOR та збиток у розмірі 80 млн євро проти прибутку 45 млн євро в аналогічному періоді минулого року. Це стало результатом війни в Україні, стихійних лих та пандемії.

Коментарі