Австрійська UNIQA Group – учасник Альянсу зелених фінансів

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Одна з найбільших страховиків у країнах Східної Європи UNIQA Group оприлюднила кліматичні зобов’язання в рамках Альянсу зелених фінансів, який має об’єднати зусилля фінансових компаній Австрії.

Ініціатива австрійського міністерства охорони клімату полягає у щорічному моніторингу кліматичних показників учасників та публікації результатів як частини зведеного звіту.

Як з’ясував інтернет ресурс УкрСтрахування з прес-релізу UNIQA Group, Група має намір досягти кліматичної нейтральності до 2040 року в Австрії та до 2050 року – на рівні міжнародних підрозділів.

Важливим кроком сталого розвитку UNIQA у 2020 році стало розміщення «Зеленої облігації» на суму 200 млн євро та на 375 млн євро у грудні 2021 року, що підтримує подальший розвиток стійких інвестицій UNIQA у наступні роки, – йдеться у прес-релізі.

«З самого початку нам було ясно, що ми можемо досягти кліматичних цілей Австрії та ЄС лише за допомогою тісної співпраці та максимально широкої участі з чіткими специфікаціями. Піти чи спостерігати — не варіант!» -Прокоментував генеральний директор UNIQA Insurance Group Андреас Брандштеттер.

Коментарі