AXA IM Real Assets отримала права на будівництво 36-поверхової будівлі у лондонському Сіті

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Підрозділ з управління активами страховика AXA інвестує у нове будівництво сучасної офісної будівлі неподалік Лондонського страхового ринку Lloyd’s.

На ділянці в лондонському Сіті, яку AXA орендуватиме протягом 250 років, буде збудовано 36-поверхову будівлю з офісними приміщеннями, орієнтованими на дотримання стандартів екологічності. Згідно з повідомленням Bloomberg, AXA робить ставку на те, що найближчим часом «не бракуватиме офісних приміщень з високими екологічними показниками».

“Після пандемії спостерігається явне зростання попиту з боку орендарів на високоякісні, екологічні та орієнтовані на благополуччя офіси”, – заявила головний виконавчий директор AXA IM Real Assets Ізабель Шемама.

Разом з тим, є ризик того, що після тривалого періоду карантинних обмежень та переходу до віддаленої зайнятості багато співробітників так і не побажають повернутися до офісної роботи, зробивши вибір на користь комбінованої зайнятості.

Раніше інтернет-ресурс УкрСтрахування повідомляв, що Лондонський Lloyd’s продовжить займати культову будівлю в центрі британської столиці, як мінімум, до 2031 року.

Коментарі