Більшість претензій після землетрусу в Тайвані будуть пов’язані з перериванням бізнесу

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Через землетрус у Тайвані роботу ряду найбільших глобальних технологічних виробництв було припинено. На думку аналітиків міжнародної рейтингової агенції AM Best, «значна сума» застрахованих збитків може бути викликана з перервою в роботі бізнесу.

За словами керівника аналітичного відділу AM Best Крісті Лі, ще надто рано оцінювати суму застрахованої шкоди після землетрусу, який став найсильнішим за останні 25 років на Тайвані. Проте великі страховики зазвичай купують «адекватний» страховий захист, передаючи ризики міжнародному ринку перестрахування.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що землетрус магнітудою 7,4 бала стався в середу о 7:58 ранку за місцевим часом. Епіцентр землетрусу знаходився за 18 км від міста Хуалянь, але підземні поштовхи відчувалися навіть у Японії та Китаї.

Найбільший виробник мікросхем Taiwan Semiconductor Manufacturing вивів частину співробітників зі своїх виробничих центрів, а інша компанія-постачальник чипів для Apple Inc. та Nvidia Corp., все ще оцінює наслідки.

Коментарі