Більшість страхових компаній віддають перевагу борговим інструментам приватного ринку

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Інвестиційні інтереси найбільших страховиків націлені на боргові інструменти приватного ринку: 32% страхових компаній прагнуть збільшити свої інвестиції у цій галузі порівняно з 27% у попередньому році.

Про це інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо з Глобального огляду страхування, підготовленого аналітиками консалтингових компаній Marsh McLennan, Mercer та Oliver Wyman.

Інтернет-ресурсу УкрСтрахування відомо, що 73% страховиків уже беруть участь або планують протягом року вийти на приватні інвестиційні ринки.

«Асигнування на стратегії приватного боргу знаходяться в центрі уваги значної частини страховиків, оскільки вони прагнуть отримати доступ до підвищених доходів, диверсифікації та переваг структурного захисту, що надаються цим класом активів», – прокоментував керівник Mercer.

Понад половина страховиків (61%) вважають волатильність ринку серйозною проблемою для своїх інвестиційних планів. Для страховиків, які ще не інвестували у приватні ринки, проблеми здебільшого пов’язані з обмеженнями ліквідності, обмеженістю ресурсів для оцінки інвестиційних можливостей та складністю інвестиційних інструментів.

Коментарі