Британська Асоціація медичних страховиків заявила про вихід зі складу CBI

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Британська Асоціація медичних страховиків та посередників (amii) оголосила про негайний вихід зі складу учасників найбільшої в країні лобістської організації – CBI (Конфедерації британської промисловості). Цей крок зумовлений великим скандалом, пов’язаним із звинуваченнями співробітників CBI у сексуальному насильстві.

«Ми глибоко стурбовані звинуваченнями, висунутими щодо CBI, і тому вирішили припинити наше членство з негайним набранням чинності цього рішення», — заявив виконавчий голова amii Дейв Міддлтон. «У світлі цього amii не може продовжувати підтримувати CBI, і ми відповідним чином повідомили організацію про наше негайне припинення членства», – продовжив він.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що після оприлюднення скандальних подробиць Конфедерація британської промисловості (CBI) заявила про припинення роботи до червня та звільнення генерального директора. «Ми прийняли важке, але необхідне рішення призупинити всю політику та членську діяльність до позачергових загальних зборів у червні», – йдеться у повідомленні правління CBI.

Нагадаємо, слідом за низкою відомих компаній членство в британській лобістській бізнес-асоціації припинили страховики Aviva, Phoenix Group та Zurich Insurance Group.

Коментарі