Британська Aviva отримає від продажу своєї частки у Singlife 930 млн фунтів стерлінгів

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Продаж частки у спільному підприємстві Singlife принесе британській страховій компанії Aviva додаткові надходження у розмірі 80 млн. фунтів стерлінгів. Додаткові кошти є результатом окремої угоди, в рамках якої Sumitomo Life придбає частку TPG у Singlife.

Загальний обсяг виручених від продажу коштів, включаючи продаж боргових інструментів на користь японської Sumitomo Life, сягне приблизно 930 млн. фунтів стерлінгів.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що первісна пропозиція, що включає продаж 25,9% акцій і два боргові інструменти, оцінювалася в 800 млн фунтів. За словами генерального директора Aviva Аманди Бланк, отримані від продажу кошти будуть спрямовані на збільшення капіталу для реінвестування в інші напрямки бізнесу, а також передачі акціонерам.

Збільшення вартості продажу в Aviva назвали хорошим результатом. «Угода ще більше спрощує бізнес, і ми знаходимося в дуже сильній позиції, щоб розвивати нашу торгову динаміку у Великій Британії, Ірландії та Канаді», – сказала Бланк.

Коментарі