Британська Aviva стала партнером пенсійної схеми Interserve Pension Scheme

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Одна з найбільших страхових компаній Великобританії Aviva уклала угоду на суму 400 млн. фунтів стерлінгів з пенсійним фондом Interserve Pension Scheme.

Таким чином, Aviva взяла на себе зобов’язання покривати ризики пенсійних накопичень 4300 пенсіонерів та ще 2800 відстрочених учасників на загальну суму понад 700 млн. фунтів стерлінгів.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що керівництво пенсійного фонду ретельно обирало найбільш відповідного страховика. «Aviva була обрана в результаті «конкурентного та ретельного» ринкового процесу під керівництвом юристів Lane Clark & Peacock (LCP)», – йдеться у прес-релізі.

«Ми раді, що узгодили нове рішення з Aviva, яке забезпечує безпеку та впевненість більш ніж 7000 учасників схеми», – прокоментував Девід Трапнелл, голова опікунської ради Interserve Pension Scheme.

Раніше повідомлялося, що дочірня компанія Vienna Insurance Group (VIG) у Словаччині Kooperativa вийшла на ринок пенсійного страхування, уклавши угоду щодо придбання 100% акцій пенсійного фонду 365.life.

Коментарі