Британська Aviva завершила квартал із найкращим результатом десятиліття

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Найкращим результатом за десятиліття назвала головний виконавчий директор британської Aviva дохід у 2,1 млрд фунтів стерлінгів у першому кварталі 2022 року. Порівняно з аналогічним періодом минулого року сукупний дохід виріс на 5%, у тому числі зростання в секторі загального страхування склало 5%, а в секторі страхування життя 2%.

Як стало відомо інтернет-ресурсу УкрСтрахування зі звіту Aviva, незважаючи на зростання продажів, комбінований коефіцієнт погіршився до 90,6% проти 96,4% роком раніше. До компанії це явище пояснюють витратами у зв’язку з природними катастрофами, зокрема зі збитком у 70 млн фунтів через атлантичний шторм у лютому 2022 року.

«Ми досягли високих показників продажів за всіма основними напрямками нашої діяльності, а кількість клієнтів у Великій Британії збільшилася більш ніж на 100 тис. за останній рік до 15,4 млн, що підвищило нашу впевненість у тому, що ми можемо трансформувати продуктивність Aviva і зростати» , – Прокоментувала Аманда Бланк.

Нагадаємо, Aviva до кінця цього року планує увійти до трійки лідерів як страховик відновлюваної енергії на Лондонському ринку Lloyd’s.

Коментарі