Британська Aviva завершила покупку канадської компанії Optiom O2

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Британська страхова компанія Aviva оголосила про закриття операції з купівлі керуючого генерального агента в автострахуванні Канади Optiom O2 Holdings за 100 млн фунтів стерлінгів або CA$170 млн.

Угода розширює присутність Aviva на страховому ринку Канади, що відповідає стратегії британського страховика – виходити з неприбуткових ринків та розвивати перспективні напрямки страхування.

«Це придбання підтримує зростання Aviva з невеликим капіталом на привабливому канадському ринку та зміцнює бізнес та можливості поширення спеціалізованих ліній Aviva Canada», – йдеться у повідомленні Aviva.

«Сильні дистриб’юторські відносини Optiom дозволять Aviva Canada залучити додаткових клієнтів, які отримають найкраще у своєму класі обслуговування поряд з існуючими клієнтами Aviva Canada», – йдеться у прес-релізі. Початкове оголошення про купівлю було зроблено у листопаді минулого року.

Нагадаємо, продаж частки у спільному підприємстві Singlife принесе британській страховій компанії Aviva додаткові надходження у розмірі 80 млн фунтів стерлінгів. Загальний обсяг виручених від продажу коштів, включаючи продаж боргових інструментів на користь японської Sumitomo Life, сягне приблизно 930 млн. фунтів стерлінгів.

Коментарі